Til tjeneste

Bilde1Har du en spennende kampanje eller en nyhet du vil dele med folk? 

Arena for FOLK kan  produserer og publiserer sponsede blogginnlegg med omtale av din kampanje, arrangement, reisetips, konkurranse eller bedrift på ArenaBuskerudfolk.no eller @Reisefolk.no.

Blogginnlegg linkes også ut på vår facebookside og kan boostes gjennom kjøpte visninger på facebook. Pris etter avtale og omfang.

Trenger du en skribent for artikler eller blogposter i egne kanaler?

Vi skriver gjerne blogginnlegg eller artikler for publisering i dine kanaler, som blogg, nettside, kundemagasin eller til advertorials. Pris etter avtale og omfang.

Vi vil gjerne bidra til markedsføring av din organisasjon, destinasjon eller bedrift.

Ønsker du å utnytte markedspotensialet i medlemsmassen din mer effektivt?
Eller ønsker du en fyldigere beskrivelse fra en kundes eller eisendes perspektiv?
Vi kan ta opppdrag både innenfor opplæring og selve skrivearbeidet både i  inn- og utland som garanterer flere fyldige blogginnlegg  med tekst og foto av ditt tilbud.  Antall blogginnlegg varierer i forhold til opplegg og varighet og avtales på forhånd.Alle sosiale kanaler brukes naturlig nok flittig under selve oppdraget. Hyppige oppdateringer på instagram, twitter og facebook er en selvfølge. Vi skriver gjerne også artikler til bruk i oppdragsgivers egne kanaler, som blogg, nettside, kundemagasin eller advertorials.

Vi kan kontaktes på følgende måter:

E-post: post@arenaforfolk.no
Tel: +47 947 88 011
Postadresse: Åleveien 19, 3322 Fiskum

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

om livsreiser og reiseliv