En ekstra oppfriskning av sommerkjærligheten?

Sommerkjærligheten har lett for å kjølne litt ut over høsten. Hva men en oppfriskning på Rhodos med alle utgifter betalt?

magasinet reiselyst Magasinet Reiselyst ønsker å sende et par på en romantisk og sporty ferie til Vings Sunprime Miramare Beach på Rhodos’ vestkyst.

Her er det 300 soldager i året, det klareste vannet øygruppen Dodekanesene har å by på, og lange strender.

For ikke å glemme et vell av aktivitetsmuligheter – både på selve hotellet og rundt omkring på den øya. Rhodos er som mange greske øyer full av historiske steder og utstyrt med en vakker natur.

Du kan bli det ene

Èn heldig leser med følge har muligheten til å bli valgt ut til en ukestur til Rhodos og solen i september. Fly, opphold og de fleste måltider er inkludert (jamfør Sunwing Inclusive). Det er muligheter for å fly fra Oslo, Bergen, Rygge, Stavanger, Torp eller Trondheim.

Slik får du muligheten

Alt du trenger å gjøre for å bli med i kampen om å bli testreiser, er å fylle inn et skjema med navn, alder og kontaktdetaljer, samt skrive kort om hvorfor du vil være en god testreiser.
Påmelding skjer her

Selg deg sjøl

Er du spesielt flink til å skrive? Tar du gode bilder? Har du en reiseblogg allerede? Har du et spesielt forhold til destinasjonen reisen går til? Fortell hvorfor akkurat du skal bli Reiselysts neste testreiser.

Kriterier for deltakelse finner du på nettsidene til Reiselyst.